Hur man Skapar Hälsosamma Vanor – Bästa Tips

Det handlar inte om viljestyrka. Goda vanor uppstår när vi förbereder oss för framgång. Vår nya utmaning kommer att visa dig hur.

Vi är alla vanedjur. Vi brukar vakna vid samma tid varje dag, borsta tänderna, ta morgonkaffe och pendla till jobbet, efter samma mönster varje dag.

Så varför är det så svårt att skapa nya hälsosamma vanor?

Beteendeforskare som studerar vanebildning säger att många av oss försöker skapa hälsosamma vanor på fel sätt. Vi fattar djärva beslut om att börja träna eller gå ner i vikt, till exempel utan att ta de steg som behövs för att förbereda oss för framgång. Här är några tips, med stöd av forskning, för att skapa nya hälsosamma vanor. Stapla dina vanor.

Det bästa sättet att skapa en ny vana är att knyta den till en befintlig vana, säger experter. Leta efter mönster i din dag och fundera över hur du kan använda befintliga vanor för att skapa nya, positiva.

För många av oss är vår morgonrutin vår starkaste rutin, så det är ett bra ställe att lägga på en ny vana. En kopp kaffe på morgonen, till exempel, kan skapa en fantastisk möjlighet att starta en ny meditationsövning på en minut. Eller, medan du borstar tänderna, kan du välja att göra knäböj eller stå på en fot för att träna balans.

Related Posts

Lämna ett svar

© 2023 Icedover.nu - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress