9 Bästa Tipsen för att bli mer Extrovert [Tips för Introverta]

Att uttrycka sig med lätthet är en av de mest nödvändiga superkrafterna i världen och de flesta av oss behöver det. Extroverta är någon som gör det med lätthet.

Att ha en extrovert personlighet kommer att hjälpa dig att ansluta bättre till den här världen och så småningom kommer detta att leda till fler nätverksmöjligheter och till och med professionella framsteg. I det här inlägget kommer vi att dela med oss ​​av några kraftfulla tips som hjälper dig att bli mer extrovert.

Vad betyder introvert?

Introverta är någon som tenderar att fokusera på inre aktivitet, medan extroverta älskar att njuta av världen. Du är en introvert om du är:

 • Blyg i naturen
 • Delar inte sina hemligheter med vem som helst med lätthet
 • Gillar att leva ensam
 • Prata mer med sig själva istället för med andra
 • De har svårt att starta en konversation med nya människor
 • I många fall vet de sanningen men på grund av blyghet har de svårt att förmedla det.
 • De är bra lyssnare istället för en bra talare.

Att vara introvert är okej tills din introversion hindrar dig från att göra vad du verkligen vill.

Varför bör du bli en extrovert?

Alla börjar med varför. Många studier säger att extroverta är lyckligare än andra. De är mycket sociala, får fler vänner och har starkare romantiska och sociala relationer. Extroverta känner sig glada över att uttrycka sina känslor. De reser världen runt och träffar nya människor med stor entusiasm.

Extroverta:

 • Ler mer.
 • Anstränger sig för att ta reda på saker om dig själv.
 • Är energiska och glada.
 • Njuter av deras liv mer.
 • Är festens själ.
 • Extroverta uttrycker sig med lätthet

10 tips för att bli mer extrovert

1. Definiera inte dig själv med en ”introvert” etikett

Ingen är helt extrovert eller helt introvert. Alla är extroverta till vissa personer eller platser samt introverta till vissa personer eller platser.

Om du tror att du är en introvert person blir det svårt för dig att bryta den etiketten. Och du agerar mer och mer introvert med tiden. Till en början måste du uttrycka dig själv och det kommer bara att vara möjligt om du slutar tro att du är en introvert.

Försök att hitta den plats eller person där du känner dig mest bekväm med att uttrycka dig och börja din resa för att bli mer extrovert.

2. Le mer

Ingen gillar att starta en konversation med en person som ser arg eller olycklig ut. Extroverta är mer extroverta eftersom de har en charm som lockar människor att engagera sig i en konversation med dem.

En berömd psykolog och affärsman sa att om du inte kan le bör du lägga ner ditt företag för med ett tråkigt uttryck kan du inte fånga någon kund och det är verkligheten. Ett leende ansikte lockar mer uppmärksamhet än vanliga människor.

De som ler får lätt fler vänner och vad en extrovert behöver i livet är fler vänner, mer lycka. Leende är den hälsosammaste vanan som också hjälper dig att skapa kontakt med främlingar.

3. Öka ditt självförtroende

Självförtroende kommer att behövas för både introverta och extroverta. Ditt självförtroende kommer att hjälpa dig att vara en extrovert. För att öka ditt självförtroende börjar du med din komfortzon.

Börja uttrycka dig själv i en familje- och vänkrets, om det är svårt för dig så börja samtalet med dig själv framför spegeln och spela in några videoselfies för att få lite självförtroende med dig. Missa inte en chans där du kan uttrycka dig.

4. Ta små steg utanför din komfortzon

Du måste utöka din komfortzon för att vara en extrovert personlighet. Försök att vara extrovert inför människor. Du kan utöka din cirkel genom att ta mindre steg. Först, var en extrovert med dig själv som uttrycker allt du känner framför spegeln.

När du känner dig okej med det, utöka nu din krets till vänner och familj. Du kan utöka det till önskad nivå av att vara en extrovert genom att ta små steg.

5. Engagera dig i konversation

Folk har en tendens att de börjar en konversation genom att bara svara på en fråga kort. Du kanske bara svarar ja eller nej i en konversation som ger ett tydligt besked om att du inte är intresserad av konversationen. Du behöver bara utöka ditt svar för att starta en konversation och att visa att du är intresserad av att ha en konversation.

Till exempel: Om någon frågar dig, hur var din helg, säg inte bara att det var bra, lägg till lite mer information om det som att du precis tittat klart din favoritfilm eller besökt en närliggande park.

6. Använd inte din telefon offentligt

Mobiltelefoner gör dig mer introvert, om det inte är brådskande att använda telefonen lägg den åt sidan och utforska den verkliga världen. Om du använder en mobiltelefon offentligt betyder det att du är ointresserad av andra människor och de kan tappa intresset för dig.

Håll dig helt engagerad med människorna du är med, eller förgrena dig och presentera dig för någon ny om du är ensam någonstans. Träffa nya människor med ny energi och entusiasm.

7. Tveka inte att dela ditt personliga intresse

Folk gillar likasinnade. Hitta klubbar, grupper och träffar relaterade till dina intressen. Det är mer sannolikt att du hittar likasinnade där, och det är mer användbart att öva på att umgås i en miljö du gillar. Ju vanligare samtalsämne du har, desto djupare relation kommer du att skapa.

Att dela ditt personliga intresse innebär att du ger fler samtalsämnen till andra personer och viktigast av ditt favoritämne. Glöm inte att fråga den andra personen vad de är intresserade av också. Försök att hitta något du har gemensamt med den andra personen så att du kan fortsätta en djupare konversation.

8. Missa inte någon social sammankomst

Missa inte chansen att delta i någon social sammankomst. Om du siktar på att vara en extrovert innebär social samvaro fler möjligheter att växa. Träffa främlingar, försök föra en konversation med dem.

Dela dina egna berättelser, tankar och känslor. Detta kommer att hjälpa dig att få mer kontakt med andra människor. Folk vill lära känna vem de pratar med och de pratar mer med personerna som de mer om. Försök att få kontakt med dem och sträva efter en smidig konversation.

9. Agera extrovert

Jag vet att du inte kan vara en extrovert genom att bara läsa det här inlägget, du måste bete dig som en extrovert och det är vår sista punkt. Om du inte är en extrovert kommer att agera som en extrovert hjälpa dig att bli mer extrovert.

Att vara en extrovert är inget du kommer att bli över en natt, du kommer att klara det med dagliga upplevelser. Försök att uttrycka dig mer och du kommer att hitta fler skäl att vara en extrovert.

Den sista raden

I grund och botten behöver vi båda typerna av personlighet, en lyssnare och en talare, men mer av en kan kosta oss för många förlorade möjligheter i livet.

De flesta av oss är ambiverta till sin natur (både introverta och extroverta) beroende på situationen.

Related Posts

Lämna ett svar

© 2023 Icedover.nu - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress